Kerstpakket Tilburg

Cadeaukaarten op voorraad

U kunt als bedrijf een voorraad lege cadeaukaarten ontvangen die u zelf op elk moment naar keuze kunt opwaarderen (€10 t/m €150). Hierdoor heeft u altijd een geschikt cadeau op kantoor die u direct kunt gebruiken voor een bedankje, verjaardag, afscheid, jubileum etc.

Hoe werkt het?

Het opwaarderen gaat eenvoudig. U scant de QR-code van de cadeaukaart en zet er een bedrag naar keuze op. De cadeaukaart is direct actief. Maandelijks worden alle opwaarderingen opgeteld en ontvangt u automatisch een factuur. In uw dashboard vind u een overzicht van uw transacties en facturen.

Aan de slag

Veel bedrijven en organisaties maken gebruik van deze service. U ontvangt inloggegevens voor de app, lege cadeaukaarten, insteekhoesjes en gouden enveloppen als verpakking. U betaalt alleen voor de opwaarderingen. Er zijn verder geen extra kosten aan verbonden of een minimum aan opwaarderingen.

U kunt een bestelling plaatsen in onze webshop, ook een bestelling op factuur. Voor meer informatie, een bestelling op maat of om zelf cadeaukaarten op te waarderen neemt u contact op via info@tilburgcadeaukaart.nl of onderstaand formulier.